Home Kalender Ritten Roadbook Links Foto's Contact Deutsch


Kalender 2024:

Een nieuw seizoen, betekent nieuwe datums en in dit geval ook nieuwe ritten.
De Transwallonië Adventure Raid is up to date. Deze 900 km lange route vertrekt in Vught (NL) en voert je naar de Franse grens. Over andere paden en trackjes gaat het vervolgens weer terug naar Vught. Ritdatums zijn in overleg, naar keuze.
Ook de drie- en vierdaagse ritten in Noord en Zuid Frankrijk kunnen in overleg, naar keuze worden gereden . Bovenstaande ritten zijn voorzien van beperkte assistentie. Indien je een ééndaagse rit wilt rijden met beperkte assistentie, dan ben je het hele jaar rond welkom voor een rit door de Nederlands/Belgische grensstreek.

Het rittenprogramma inclusief route assistentie enz. ziet er als volgt uit: (Onderstaande data zijn uiteraard onder voorbehoud, met inachtneming van de geldende verordeningen en regels.)
- Zaterdag 16 maart en 6 April, de Enclave rit vanuit Esbeek (NL).
- Zaterdag 7 september, de Hart van Brabantrit vanuit Esbeek (NL)
- Zatedag 16 november de Miden-Brabantrit vanuit Lage Mierde (NL)
Vanwege de grote vraag naar huurtripys, loont het de moeite om je tijdig aan te melden. 
Het loont ook om zelf een Tripy aan te schaffen, of een eenvoudige roadbookhouder met tripmaster. 
Naast mijn ritten, zijn er op Tripy diverse andere ritten te rijden. Onder andere de ritten onder toezicht van Enduroclub Grensland.

De deelnamekosten per deelnemer per dag, inclusief papieren roadbook of Tripy route bestand zijn 20 euro. Het is ook mogelijk om voor 20 euro per dag een Tripy van de organisatie te huren.


Ritten zonder, of met beperkte routeassistentie:

Van 16 maart tot 16 november (op aanvraag)

- 3 daagse Transwallonië Adventure Raid

- 3 daagse Lozere (FR)

- 3 daagse Noord-Frankrijk Dun sur Meuse (FR)

- 2 daagse Noord-Frankrijk Londinières (FR)

- 3 daagse Midden-Frankrijk, BEaune (FR)

Deelnamekosten:

20 euro per dag voor ritten in Frankrijk. 90 euro voor het totaalpakket van de Transwallonië Adventure Raid. Bij een langer verblijf worden geen ritkosten extra gerekend. Op de locaties in Noord-Frankrijk ligt een Tripy van de organisatie die voor 20 Euro per dag te huur is.

Let op: de onderkomens worden altijd door de organisator gereserveerd en ter plekke door de deelnemers betaald.

Disclaimer:

Vooraf dient een formulier ondertekend te worden, waaruit blijkt dat je op de hoogte bent van de specifieke gevaren en risico’s, die het rijden naast gebaande wegen met zich meebrengt. De rituitzetter kan niet aansprakelijk worden gehouden voor calamiteiten. Hoewel de ritten met de nodige accuratesse zo legaal mogelijk worden uitgezet, is het mogelijk dat de rit uitzetter iets over het hoofd heeft gezien. De rit uitzetter verplicht echter niemand om de voorgeschreven route te volgen.

2
Downloads:
Interview Noppennieuws
 Over het zandpad.
Contact
offroad_trips@hotmail.com
         (C) Infinite Quest Productions 2005-2024
Home Kalender Ritten Roadbook Links Foto's Contact Deutsch